Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln

 

Under trädets stora krona
se där kurar fågeln trött
Nu har den ätit maten
och kroppen har den skött

Snart ska den lyfta vingen
fara dit som vinden för
Vart den hamnar det vet ingen
och inte heller hur han gör

Han svävar i bland molnen
blott en skugga mot det blå
och sjunger ljusa vackra toner
för att du riktigt gott ska må





Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-05 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP