Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns inte

inte jag heller
vi är skuggor av idéer
av identiteter vi givit oss själv
och andra angivit oss
men det finns en chans
att bli något
annat
och bryta sig loss
men då måste du släppa
alla dina egna måsten
och våga
vara en främling
i dig själv
Men vi alla kan
om vi vill
men
bundna av tillfälligheter
är vad vi uppnått




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 56 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-13 13:12



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Livet är en illusion....
2024-03-13

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
man kan också slösa bort sina pengar
slänga sin saker
och försätta sig i panik
då kommer en ängel och räddar en :)
2024-03-13

    Sefarge VIP
Filosofiska vibbar
som infinner sig
inåt,vid läsning
av denna utlös
-ande skrivelse
:)
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson