Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimla måne


Dagen är lam då solens strålar och molnens tussar ljusnar i det ljusa blå.
Disig, utan särskild kontrast, dock livfull och skarp.

Ingen ser stjärnorna på dagen.
Ingen skådar dagen såsom natten.
Ingen ser.

Mörkrets svarta och ljusets vita,
nattens kontrast.
Tusen stjärnor och en strimla måne lyser upp oändlighetens mörker.
Tyst och stilla.

Jag ser....




Fri vers av IdaStina
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-06 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina