Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Donation.


Livsvatten

Snälla,
låt
bördig jord

ta emot
mina 
sorgsna
tårar.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-07 10:37



Bookmark and Share


  agneta pichler
Vemodig
Sorglig

Men så vacker
2016-09-06

  dubbelve
Så fint, fantastiskt fint. Sa jag fint?
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP