Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge till?

Hur länge ska det pågå?

Våldet
fyller luften
gör det tungt
att andas

men

Luften är ju fylld av
berusande
sommar,
bara ben
ivriga barnröster
och
koltrastens sång

Trots allt så pågår det ständigt
tärande
Våld

Hat
Hot

Övergrepp
Krig

Men hur länge ska vi orka
andas?






Fri vers av helenita VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-08 15:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det kommer att pågå så länge människan existerar.
Fram till Tusenårsriket.
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP