Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska




Mitt i livets flod
den rusande, brusande
minnen glittrande sköra
som vattenstänk
de fasta stenarna
som trygga grunder
de goda att vila i
befriare från nutiden
På min vandring
ändå dömd
av allt
som kommer emot mig
som tvingar mig
att stanna upp
att alltid söka
det tappade ordet




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-05-08 21:40



Bookmark and Share


    HiFi
jag arbetar ofta med dementa, t ex alzheimers, och den här dikten som kan bidra till att förstå den första delen av sjukdomstillståndet, borde alla läsa mycket bra skriven...
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors