Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgon



Morgonljuset trevar sig genom den vita trådgardinen
Mina fötter går över den såpatvättade trasmattans minnesränder
de tvekar vid det fuktiga verandagolvet
Kurar ihop mig på trappans översta steg
Andas in den ännu kyliga trädgårdsdoften
Morgondimman lyfter slöjan för bäckens gult lysande kabbeleka
Talgoxen sjunger vid holken i den gamla björken
med sina skimrande hängen




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-05-08 21:46



Bookmark and Share


    HiFi
några få sekunder i ens liv som blir förevigat i form av små rader... som säger inget och mycket på samma gång, där har du lyckats bra!!!
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors