Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ville bli



med övertygelse
kommer man ingenstans
samma sak med självförtroende
för att inte tala om självkänsla
vår tids opium
man förändras inte med hjälp av pengar
även om det kallas terapi

jag är psykolog så jag vet
ha ha ha ha ha

det är motivationen som gör det
det var pappas död
som gjorde att jag sprang marathon

jag kom i mål
identifierade mig med honom
sprang aldrig mer

det har ingenting
med självförtroende och självkänsla att göra

det har att göra med vem
man vill bli




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-09 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket intressant text det här, jag delar nog den uppfattningen, tycker ofta det är just motivationen som får fart på saker o ting, dvs. mig själv då - den här kommer jag säkert tillbaka till då och då - texten, din text! Tack!
2016-07-10

  KYREUS of Sweden
S T R O N G
2016-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP