Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska aldrig älska dig igen

 

Vers:

 

Det känns skönt att vara här igen 

här vid min familj och vänner

jag har haft en tung och svår tid.

 

Jag tyckte synd om mig själv 

varje natt var en repris på domedagen

men kolla här nu, jag lever än.

 

Bara på tre fyra månader har jag 

blivit mycket friskare 

har aldrig mått bättre 

jag som trodde jag var sårad för alltid.

 

 

Ref:

 

Men hjärtat min ikväll

så är jag helt okej 

jag har äntligen lyckats 

få dig bort från mina minnen.

 

Jag hade inte tid 

för mitt eget liv

på grund av dig 

jag hade ditt ansvar 

i mina händer.

 

Jag är inte din vakt 

jag kan inte ta hand om

ditt liv 

det måste du göra själv

men jag lovar 

jag ska aldrig älska dig igen.

 

 

Vers:

 

Igår var allt en sanning mellan oss

jag trodde på dig helt och hållet 

men nu har en annan tid kommit.

 

Jag vet att jag ignorerade alla varningar

men jag är orolig mer för imorgon 

vad som kommer att hända

jag ska klarar av allt detta.

 

Bara på tre fyra månader har jag 

blivit mycket friskare 

har aldrig mått bättre 

jag som trodde jag var sårad för alltid.

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2016 - 07 - 09)

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Arnela
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela