Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hämtad från nätet


Shangri La

Det finns människor

som ägnar hela sitt liv

åt att jaga efter upplevelsen

som de aldrig någonsin finner




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-11 10:42



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Ett mycket bra konstaterande och helt rätt dessutom
2016-07-12

    ej medlem längre
kommer att tänka på Kjell Höglunds låt om Shangri La när jag läser din text!
2016-07-11

  soligajag_1 VIP
Så rätt du har Valter , , och till vilken
nytta. .
2016-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP