Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek

Min kärlek växer

Min kärlek växer i landet bortom alla gränser, i tiden bortom alla tider.
Min kärlek växer i skuggornas dal, i öknens vattenlösa sandmarker.
Min kärlek knoppas när döden lutar sig över den och gråter ljuvligt när liv och
död förenas.

Min kärlek dricker ur livets renande vatten, dricker ur ensamhetens djupa brunn.
Min kärlek vilar i skogarnas lugn, vilar på havsbottens evigt gröna ängar.
Min kärlek fryser när månen lutar sig över den, den sjunker ensam i tidens
bottenlösa källa.

Min kärlek växer i landet bortom alla gränser, i tiden bortom alla tider...




Fri vers (Fri form) av Kessikessi
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-11 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kessikessi
Kessikessi