Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...levande drömmar


Drömmar

Det är som om drömmar
ler mot mig med blinda ögon
med
ett par svarta hål
Det är som om drömmar
undviker mig
blickar ner
i sitt tomrum
Det är som om drömmar
glor på mig med
stirrande ögon
Är det verkligen drömmar?
Det kan verka för mig ibland som
det är något som lever

2016-07-07 (lel)




Fri vers av Lennart Länk
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-11 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk