Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyertskrivna ord

En hon och han
med nedslitna skor
bubblande andetag vid en
grusig trottoar

Det är katter som smyger omkring
och en lapp med blyertskrivna ord
Om han vill och kan
så har han hennes namn

Två människor med linjer
av liv och nerv
av väntan och förvåning
Överlevare med tusen minnen
och gömda drömmar

Hon var rökiga lokaler
och blues i Köpenhamn
en kvinna i jakt på toner
när hon tappat tron

Han en man som
sköt sig själv tills
han var full av hål
när vener blödde
fanns det bara en
väg att gå

Nu är det utnötta skor
mot en trottoar och
bubblande andetag
om de vill och kan
har de blyertsskrivna ord


















Fri vers av mariann
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-05-09 10:22



Bookmark and Share


  Propella
Jäklar vad starkt! *tagen* Jag får så enormt mycket bilder av det här...
2006-05-15

  Dilsewat
Så vackert, så välskrivet, fin uppdelning och en fin resa med många bilder som väcks!
2006-05-10

    Oprofessionell
jag tycker denna var väldigt bra och den fångar mig på ett sätt som känns nytt och spännande, och jag gillar det :)
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann