Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle kunna...

Jag skulle kunna viska ditt namn
bara för att se det sväva ut i
mina andetag

Jag skulle kunna ta mig till
avgrundar
bara för att avstå från att hoppa

Jag skulle kunna lova
bara för att bryta löften
för stora för att kunna hållas

Jag skulle kunna åderlåta mig
bara för att se den röda färgen
i allt det vita

Jag skulle kunna kasta
en ring från längesen
bara för att se den sjunka

Jag skulle kunna viska ditt namn
bara för att se hur det föll över
mina läppar

(tyst viskar jag ditt namn)






Fri vers av mariann
Läst 653 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-02 19:34



Bookmark and Share


    Oprofessionell
dina texter är guld för mig, alltid lika bra.
2008-04-03

  Матрёшa
Vackert, själfullt. Härligt att få läsa något från dig igen!
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann