Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Furia

Jag smyckade väggar
medan du
glänste med tatueringar och
dödens bett talade
på din rygg

Vi var konturlösa
drivande i gryningen

Du var våldsam historia
och jag speglade mig i
glittret av berusningens
andetag

Jag var inte en hand att hålla
och inte en kvinna att gripa

Tiden slog runt och månar gick upp

Vi i ett möte
inte för att mötas
endast för att förlora oss
i oss själva

Bortom förtvivlan
bortom ursinne

konturlösa i gryning




Fri vers av mariann
Läst 662 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-03 13:49



Bookmark and Share


    Oprofessionell
alltså man börjar se en förbättring i varje text du publicerar här, du har liksom växt i dina texter eller vad man ska säga. jag gillar titeln väldigt mycke och du målar upp väldigt intressanta bilder med dina ordval. väldigt bra
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann