Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskropp

 

Solen

öppnar

glänta

kärlek

tårars bomull

min närvaro.

 

Stillhet

mantelbädd

mitt hopp

ljuset fläktar

strålar

kärlekskropp.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-12 15:25



Bookmark and Share


  Änglaögon
Dina ord målar bilder.
2016-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP