Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att aldrig kunna känna sig tillräcklig



hittar ett problem
jag tror intresserar mig att fördjupa
men nej
orkar inte

jag orkar inte skriva
inte tänka
inte känna
jag orkar inte ens tala

jag har ingenting att säga
och jag har ingen aning om
hur jag förhåller mig till det

att jag säger det
påverkar mig inte

jag kan vara
vem som helst
i denna dröm
som pågått sen urminnes tider

jag har lätt
att tänka mig utan namn
mening och historia

alla
berör mig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-14 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag vet inte, men den är lite Becket:sk denna text, tycker mycket om den, det flödar lätt är luftigt, det blåser genom raderna... jag är ändå inte säker på att titeln säger allt, en gåtfullhet smyger på mig när jag hunnit halvvägs in, jag... Tack!
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP