Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite för mycket

det talas om
nepotism
att kristna inte får utrymme
att vänner blir favoriter
allvarligt
skriv bara
eller skapa en egen sida
allvarligt




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2016-07-14 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP