Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Borde inte känna så här för honom. Herregud.


Om och om igen

"Har du på dig glasögon för att du ser dåligt,

eller för att du vill se bra ut?"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av dethärärjag
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-16 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dethärärjag