Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har försökt hitta en text som beskriver exakt hur jag känner ända tills jag insåg att endast jag kan skriva om känslorna som finns inom mig.


Oförglömlig

Hur mycket jag än försöker få tillbaka dig så kommer du aldrig bli min igen. Hur ont det än gör, hur mycket jag än gråter. Aldrig min igen. Borde hållt i dig hårt när jag hade chansen. Borde vänt dig tillbaka mot mig så fort du började vända dig mot mörkret. Men nu har mörkret tagit dig och du är inte samma du som förut. Jag vet att du aldrig kommer bli den person jag föll för i februari. Första gången vi träffades, dagen innan alla hjärtans dag, 13e februari 2017. Kommer aldrig glömma denna dag men det är dags att glömma dig.




Fri vers (Fri form) av dethärärjag
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 18:19



Bookmark and Share


    glitterflicka
åh vad jag gått igenom detta
2018-04-29

    Lars J
Känner igen känslan i dikten, bra skrivet
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

dethärärjag