Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck honom

Det gör mest ont på nätterna
när jag tänker på alla timmar
vi pratade med varandra.

Måste släppa taget om dig
för nu har du gjort ditt val,
du vill inte ha mig i ditt liv.

Dagarna är långa men idag
känns natten ännu längre,
som att jag försöker andas
men ingen luft finns kvar.

Jag skulle gjort allt för dig
men du brydde dig ej om mig,
varför fan är det du som klagar
när jag var den enda som brydde
sig om dig.




Bunden vers av dethärärjag
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-25 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dethärärjag