Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du gillade Veronica Maggio


Saker jag önskar att jag kunde säga till honom

”Jag har en kille nu”

”Han vet inte om att jag fortfarande tänker på dig, men det gör inte du heller”

”Vi har inte pratat sen december men fan vad jag fortfarande saknar dig”

”Du behandlade aldrig mig bra, förutom den första månaden, men ändå önskar jag att du fortfarande fanns vid min sida”

”Idag började mina ögon vattnas när jag tänkte på dig”

”Du var min första kärlek, men för dig var jag bara en av alla andra”

”Jag vill bara veta varför du inte ville ha mig längre”

”Snälla, bli min igen”




Fri vers (Fri form) av dethärärjag
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-23 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt gulligt!
2018-04-29

  Stay Golden
Så söt
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

dethärärjag