Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har inget på mig under

Enda anledning till varför jag köpte klänningen
är för att du ska ta av mig den.




Fri vers (Fri form) av dethärärjag
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-17 18:29



Bookmark and Share


    skamfilad
JA! spot on. Favorit!
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

dethärärjag