Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pantflaskan 3


Malmsteen toppen skall hem.

Och jag vet.

Det finns bara 1500 av dem i världen.

Men det skiter jag i!

Jag cashar jävligt långt.

Nu när jag med kunskap har byggt upp dessa Celestion element.

Och mitt Marshallstack.

Och har bara ett Marshall halvrör hemma.


Så nu går jag all in.


För gitarrer har jag slutat att köpa.

Jag har ju ändå alla värstingar hemma.


För det finns något som saknas mig.
(Möjligtvis en bra kvinna!)

En riktig jävla bra världsklass top.

Som blåser skiten ur livet!

Och de som känner mig.

Vet.

Att när jag bestämt mig.

Så har jag.

Den här pantflaskan.

Kommer inte att slinta ur mina händer.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2016-07-16 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP