Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till minne av Ola * 18/7 1972 + 19/2 1975


Minnsefragment

Din hand på ratten
spjuver i blicken

vi visste bara om livet
glädje, bus och
ditt rinnande ordvattenfall
den här dagen

du hann växa ur dina kläder
innan du viskade orden
jag inte hörde

en dag i
nästa februari

© Eva Langrath 18 juli 2016




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 787 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-18 18:09



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Smärtsamt djupt griper dina ord tag. En sorg som aldrig tar slut, en försoning med ödet som ändå strömmar genom dikten. Tack.
2016-07-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tack. Texten och dina minnen grep tag i mig.
2016-07-20

    ej medlem längre
stark och smärtsamt text med sorgens svarta bokstäver på slutet...
2016-07-20

  Michaela Dutius
Eva, denna text känns som skriven med ditt hjärteblod....orden blöder...

2016-07-19

  Änglaögon
Berörande...
2016-07-19

  Stefan Albrektsson
Oj, jag vet inte vad jag ska skriva... Otroligt stark text av livskraft och djup sorg och fotot med den där livfulla stolta blicken som talar - vilket gör att tårarna rinner från början till slut... både livet och döden i all sin obegriplighet är överväldigande... puh, jag var inte beredd på hur djupt denna text/bild träffade i magen...
2016-07-19

  Måna N. Berger
Varm kram.
2016-07-18

  KYREUS of Sweden
Rör ande
2016-07-18

  walborg
Mycket Du måste bära vännen
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP