Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev glad


Oväntat möte

Oväntat möte
gav mig en
tankeställare

Vaknade upp
till nya insikter
och förundran

Vem var du?




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-07-17 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Möten kan vara långa eller korta. och med rätt inställning så kan varje möte ge något.
2016-07-23

    ej medlem längre
En deja vue?
2016-07-18

  M M Mannheim VIP
En undran som jag hoppas att du får besvarad!
2016-07-17
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP