Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den eviga drömmen om symbios



Om vuxen kärlek skulle vara
att två känner sig som ett
skulle mänskligheten
snart dö ut

passion är en sak
kärlek något helt annat

det måste man lära sig




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-18 06:23



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Symbiosen mellan vuxna är bara ett förspel och en upparbetning inför symbiosen med barnet
2016-07-18

  Poeten Salvador VIP
Om en vuxen människa inte kan vara i symbios, då kan hen ju inte heller vara i symbios med sitt barn???
2016-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP