Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som omslöt jorden

 

Söker efter tecken

 

i tidvatten

under natthimmel

i tysta andetag

 

vad fanns att hämta

vad kunde jag se

 

något som brustit

i hjärtat

som omslöt jorden.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-19 16:09



Bookmark and Share


  Änglaögon
Väldigt vackert.
2016-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP