Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinröd opel

om hon inte kan älska en så här fin bil
hur ska hon då någonsin kunna älska en man?

vi gick till Bishops Arms en kväll
jag sa: jag har lust att ta en till

whiskeyn smakade milt och russinartat
jag observerade mig själv, högljudd men skarp

det känns som att vi lever
ett hemligt liv

i två parallella enkelsängar kommer vackra tankar
rinner ur en mun som det inte är någon kuk i

jag låg en gång med en ljudkille
han skrattade åt att det var jag som var recensenten

var han imponerad av det,
eller tyckte han att jag var löjlig?

om hon inte kan älska en så här fin bil
hur ska hon då någonsin kunna älska en man?

min bästa vänskap är lagd till marken i Neukölln
jag observerade processen, tänkte: om inte nu, så senare.

hon sa till mig att hon inte gillade vietnamesiskt
för att några timmar senare äta på Tung Long med honom

alla jag pratar med är på min sida,
alla hon pratar med kommer vara på hennes

och det känns som att vi lever
ett hemligt liv




Fri vers av enjolive
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-20 22:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar text/levnad
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

enjolive
enjolive