Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur livet formar var och en........som ett mönster......


Mönster


Det bildas ett
mönster
som för dig
genom livet

ständigt i rörelse
slungas du
från ett negativt
mönster

där allt är skevt
och trassligt
till ett positivt
mönster

där färgerna
harmonierar
varandra

mjukt silkigt
vackert
att se på

förbjudet för dig
som är fullt
förtrolig med
det trassliga

det äter upp
dig inifrån!

det är dax nu
att försiktigt
närma sig det
fina mönstret

låta ögonen vila
över färgernas
form och lugnet

sakta känna
på ordningen
som råder....




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-05-09 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg