Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur reagerar EU över sin maktlöshet..


Vägen till makt och kontroll går via våld och förtryck

Vem är den skyldige.
Hur spelas det bakom
kulisserna.

Det började med kontroll
över media.

Genom flyktingkrisen skapades
stort inflytande och makt över
EU som slukades i ett nafs.

Diktatorer vill ha kontroll över
militärer och högt utbildade som
blivit bundna vid skampålen.

Manipulerandet fortsätter och
den skyldige sägs finnas i USA.

Från minaretet uppmanades folket
att gå ut och försvara sin demokrati
som ovetandes är på väg att bli en
diktatur.

I Bryssel viskar man om att det är olagligt
med dödstraff.

Vad gör vi nu, undrar Europeiska unionen?

Skådespelet fortsätter med nästa akt.

Handfallna ser vi hur envåldhärskare skapar
makt och kontroll. Vägen kantas av våld och förtryck.

Murar byggs och kriget fortgår.







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-22 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ska aldrig mänskan lära sig? Var blev det fel någonstans? Tandlöst verktyg är overksamt mot dylika personer. Bra skrivet!
2016-07-22

  i af apa
usch ja!
Erdogan är en söt
liten gubbe...
förvillande lik
Pinochet
Papadopoulos
& de på P...
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP