Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lektion i kärlek



Du blir aldrig mer älskad
än du älskar dig själv

När du talar om dig själv
berättar du var gränsen går

Är du rädd för skit
får du det

Är du rädd för att ta i skit
vill ingen hålla dig i hand




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-22 15:56



Bookmark and Share


  i af apa
så är det
minsann.
2016-07-26

    ej medlem längre
suggestiv text. Tack!
2016-07-22

    ej medlem längre
Jag vill inte hålla någon i handen som är så svag att han inte kan älska mig för den jag är!
2016-07-22

    Dan Myrbeck
Tänkvärt..!
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP