Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en vaken dröm

 

En vacker horisont

ett flyktigt vingslag

en längtansfull doft

i en vind

som vänder

 

dansar en tid

i dina minnen

väver hopp

ur en vaken dröm.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-23 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP