Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara upptagen


att vara upptagen
av att tänka på sig själv

att vara upptagen
av att tänka på andra

att vara tagen

att vara i tagen

att ge fan
i sitt vara

framstå
som sanslös

att vara fri
kunna andas
när som helst

kunna känna sig
ointresserad

men betagen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-23 17:40



Bookmark and Share


  sehnsucht
Den här talade till mig. Bra skrivet!
2016-07-25

    ej medlem längre
Dykarna blir lediga först när de blir upptagna.
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP