Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju öken, men jag kunde inte låta bli att ordleka lite...


Bilföraren från Kalahari

 

En bushman ifrån Kalahari

köpte bil - tog en tur med sin far i

men det slutade funka

när hans bildäck fick punka

- för sådana måste ha Bar i...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-23 23:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul med roliga rim
så en kan gå i spinn
av att läsa dem bara
så som de är en fara
för var läsning i stim
2016-08-05

  Minkki VIP
Här slutar jag för idag. Tack för ett gott skratt!
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP