Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortdikt


Om vackra rosor

Varför har rosor
så vassa taggar?
Jo, för att skudda
sin skönhet
och charm.

Så är det ock
mes dygdiga
flickor.
De vaktar sitt
sköte,
de vaktar sin
barm.




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-24 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl