Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

dina vingar bredde ut sig

då när vi vinkade

och jag tvingade munnen att le




Övriga genrer av Gin83
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-24 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgset klingar dina ord.
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83