Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enslingen

Ur brustna
De lystna
Vid knoppar och blad

Ovan ängslan
ur bröstkorg
Ur minnen om stad

Gingo höstspår
Bland vildsnår
Mot ärrade fot

Hud som taggar
Likt läder
För fattigdoms bot

Låt dem vattna i marken
Och hjärtan slå rot

Låt dem vattna i marken
Och hjärtan slå rot!




Fri vers av Gin83
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-21 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83