Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygg

Säg mig faller dess lock
Likt vore den skygg
När jag sträcker efter din flyende rygg

I din blick var jag trygg

Så innerligt trygg




Fri vers av Gin83
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-09 23:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert och känslosamt skrivet som poesi kan vara ibland när den är riktigt bra!
2023-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83