Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelvägen

Du sliter mig itu
Tvinnar trossar mellan olika viljor
Ger mig mod att låta det ske

Nu på ålderns höst när vårt anlete vissnar
Bortom horisonter av ångest
Under sörjande liljor
Är det blott mig du kan se

Livlös
Tyngdlös
vilandes

Skuldsatt till de

Kanske bör jag färdas i dina armar
Och låta det ske

Där uppe i skyn
Bjuds jag in i ditt tempel
Där din fasta vilja visar vägen
Där min trohet är benägen

Att omförhandla min grogrund

Jag blickar ut mot alltet
Och all ångest som avståndet sväljer
Och försöker se en glimt av din värme

Och av ett beslut

Om vad mitt hjärta slutligen väljer





Fri vers (Fri form) av Gin83
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-30 23:37



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP

Avväpnad text
Om tvivel och beslut som känns
oundvikligt
Eller ett eget val
2018-12-02

  annapoem
Den här är vacker.
Även om velandet är närvarande så talar den hopp.
2018-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83