Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reder sig ett bo

Sommarens tyngder
sänker sig över parken
och kväver jorden

Saktar ner stegen
inväntar kvällens svalka
Där stiger månen

Vi andas lätt nu
morgondagen reder sig
ett bo i min dröm




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-24 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)