Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Haikuverkstaden


Två haikudikter, juni 22. Tema skörd.

 

kvällssolen lutar
räfsornas skuggor
mot hässjorna

 

snabbtåg i natten     (Fick flest röster, kul!)
månen rusar
över trädtopparna




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-07 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)