Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December 2020, Hälsingland


Morgon vid fönstret


Nu lyfter mörkret
Omärkligt skiftar himlen färg
sammetssvart, mörkt blå, ljusare
hämtar andan ur ljuset
och får ny kraft


Den nya dagen doftar kaffe
glädje och
möjligheter


Inte fångar jag dagen
dagen fångar 
mig




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-09 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)