Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fittan är varm och väntar på dig.

Kaffe, måleri och Dileva.
Natten närmar sig, med all saknad och smärta.
Varför är kaffet beskt och bindan blodig?
Osten är mögglig, brödet uppsvällt likt mina bröst.
Allt är katastrofalt pyssel för hjärnans dualitet.
Fittan är varm och väntar på dig.




Fri vers av life is killing me
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-24 18:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
efter att du sänt detta till berörd part kommer den aldrig behöva vänta igen!

underskön text, helt fenomenal
2016-08-08
  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me