Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagen efter

Lukten av skrivmaskinen, lukten av bitterljuvheten.
Lukten av mitt underliv, ljudet från Joanna Newsom.
Solen lyser upp bladen och Julia på balkongen.
Jag vill honom allt väl. Hoppas han vet det.




Fri vers av life is killing me
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-24 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me