Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner

Trånande trinda läppar andas sexualitet.
Hjärnspöken huserar fritt i hjärnans laburint.
Jag är disträ i en kaotisk värld av snö.
Huslopporna flurerar runt badkarets avlopp
Min skrivmaskin luktar gammalt och gott.




Fri vers av life is killing me
Läst 273 gånger
Publicerad 2016-07-24 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

life is killing me
life is killing me