Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur det än blir!

 

 

Hur det än blir!

 

Hur mycket jag än oroar mig

 

Stressar upp mig för vad mina resultat blir

 

Så förändrar mina tankar ingenting av den verkliga verkligheten

 

För hur det än blir måste jag ”stay positiv”

 

Har jag en ”snäll” cancerform så har jag och då

 

Kan jag kanske vila i det

 

Är det värre får läkarna göra nästa steg

 

För hur det än blir så det enda JAG

 

Kan påverka är mina tankar.

 




Övriga genrer av Porslinsdockan
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-05-09 21:53



Bookmark and Share


  lenaq
Bra att du håller hoppet uppe. Jag tänker på dig ofta och skänker min positiva energi till dig...
2006-05-10

  prinscess VIP
det andas hopp i din dikt
för som du skriver hur det än blir
måste jag "stay positiv"
det sista som överger är livets hopp
kram till dig vännen
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan