Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så. Nu ser jag dig.

En känsla. Mitt hjärta slår för dig. Jag vill finnas där för dig. Men. Det är inte längre möjligt. Du tycker synd om dig. Det gjorde jag också. Innan. Men. Inte längre. Att tycka synd om hjälper inte dig. Min kärlek. Fick mig att bli blind. För sanningen. Och att förlora dig. Sen. När jag inte längre brydde mig. Om att förlora dig. Så såg jag dig. För den du är. Du är ingen. Du är alla. Kanske också jag. Du. Är svag.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-25 17:42



Bookmark and Share


  Beatrice Berglund
Ja, absolut det är det som är det fina att alla kan göra sin tolkning :)
2016-07-25

  Lars Thorelli VIP
Kan även funka mellan moder och barn.
Eller som en hyllning till ensamheten, eller alienationen inom dig själv.
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund