Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Recidiverande depression

Tillbaka in i striden.
Med saltade sår & överdoserad kropp.
Med obotlig förvirring & ett förvrängt sinne.
Att ivra för sin död, att sukta efter smärta.
Jag vill dunsta ifrån min åkomma så kallad existens.




Fri vers (Fri form) av Fonofobisk
Läst 489 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-07-25 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fonofobisk
Fonofobisk