Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstidsbunden depression

Min självkänsla faller i takt till löven & jag återfinner mig i gamla vanor som en gång rann längst den smälta isen.
Det är mörkt & jag hinner aldrig vakna förrän solen har gått ned.
Min dygnsrytm vänder om, min energi är en spegelbild av minus celsius.
Ångesten stiger som en snödriva byggs upp.
Min själ är bunden till min moder, natur. Jag vissnar när du gör, därur.




Fri vers (Fri form) av Fonofobisk
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-16 01:38



Bookmark and Share


  Shira
Riktigt bra!
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Fonofobisk
Fonofobisk